Onze Vrienden

Hoe plaats je Jouw Site op deze pagina?

Heb jij een receptensite die je hier graag wil laten zien?

Laat dan een reactie onderaan. Vertel wat meer over jezelf en je site, zodat we je hieronder zullen vermelden.

Belgische TV chefs

  • Chef Jeroen Meus die sinds 2010 het kookprogramma Dagelijkse Kost presenteert op Eén.
  • Sterrenchef Piet Huysentruyt volgde net zoals Jeroen Meus zijn opleiding in de hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij had net zoals Jeroen een dagdagelijks kookprogramma “De Perfecte Keuken”, maar dan op VTM. Vooral razend populair dankzij zijn makkelijke recepten uit SOS Piet. Ondertussen vooral terug te vinden in zijn Michelin 1 sterren hotel Likoké in de Franse Ardèche.
  • Patisseriechef Sofie Dumont : Eerst razend populair op VT4 met haar kookprogramma Goe Gebakken. Daarna met minder succes in 2012 de fakkel van Piet Huysentruyt overgenomen, op VTM in De Keuken van Sofie.
  • Nooit Meer Diëten met voedingsdeskundige Sandra Bekkari. Volgde in 2017 Sofie Dumont op in het VTM kookprogramma “Open keuken met Sandra Bekkari”. Ze kookt makkelijke, klassieke recepten waarin ze meer groenten verwerkt dan het klassieke recept voorschrijft. In 2018 de best verkopende auteur op de BoekenBeurs met haar 5de boek: Nooit meer Diëten.
  • Puur Genieten met Pascale Naessens. Iets romantischer dan Sandra Bekkari (Pascale’s recepten zijn steevast voor 2 personen). Verder promoot Pascale ook meer groenten en minder snelle koolhydraten op je bord dan Sandra. Pascale vond haar roeping als chef pas na haar fotomodelcarrière. Behalve chef verdiept ze zich ook op wetenschappelijke wijze in gezonde voeding.

Recepten Sites